AİLE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI 2024

Değerli Velilerimiz;

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin; sosyal, bilişsel, duygusal ve ahlâkî yönden sağlıklı olarak gelişebilmeleri okul-aile-çocuk arasındaki iletişimin kuvvetli olmasına bağlıdır.

Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak, velilerimizin eğitim-öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmakta ve bu anlayışla   “Aile Çocuk Eğitim Programı” çerçevesinde okulumuzda velilerimize ve öğrencilerimize yönelik eğitimler vermekteyiz.

Sizlerin de bilinçli birer anne-baba olarak çocuklarınızın eğitim sürecinin dışında kalmayacağınızı ümit eder,  aşağıda gün ve saati belirtilen eğitimlere katılımınızı önemle rica ederim.

Eğitim Tarihi: 26/04/2024

Eğitim Saati: 13:40-14:30

Eğitim Konusu:

a)Okul Rehber Öğretmeni Halime CANPOLAT (Siber zorbalığın belirlenmesi ve önlenmesi)

b)Avukat İbrahim ÇAKIROĞLU(DijitalGüvenlikveHukuk (Güvenli İnternet Kullanımı, Dijital Hak ve Sorumluluklar, Medyanın Manipülasyonuna Karşı Bilgi Doğrulama, Çevrim İçi Kimlik Bilgilerinin İzinsiz Kullanımına Karşı Korunma, Çevrim İçi Güvenlik, Dijital Ayak İzi ve İzlerin Yönetimi, Kötü Amaçlı Yazılımlar, Etkili Şifre Oluşturma ve Yönetme vb.)

26-04-202426-04-202426-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 16:44 - Görüntülenme: 24