DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde 18 Mart Şehitleri Anıldı

Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin dönüm noktalarından biri olan, büyük kahramanlık destanının yazıldığı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Okulumuzda  program düzenlenerek vatan uğruna şehit düşen kahramanlarımız minnet ve saygıyla anıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü  programı Tarih öğretmenimiz  Cengiz YILMAZ  rehberliğinde , Okulumuz 12-A sınıfı öğrencilerimiz tarafından hazırlanarak  Beypazarı şehit sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi  konferans salonunda  okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine sergilendi.

Sunuculuğunu Ahmet TAHA ÇELİK’in yaptığı proğram Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 12 –A sınıfı öğrencisi Ömer SAVURAN günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Öğrencimiz konuşmasında ; 18 Mart'ın Çanakkale'de şehit düşen kahramanlarımızı minnet ve şükranla anmak için önemli bir gün olduğunu vurguladı. Genç nesillerimize tarihimizin önemli bir dönemini hatırlatmak, milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için büyük bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Proğram öğrencilerimizden Ali YİĞİT, Samed ULUSOY , Ahmet FURKAN YURDAKUL, Cuma DADAY , Alper EKEN , Berat DEMİR ve Ensar AYDIN’ın   hazırlayıp sunduğu  şiir ve anılar ile devam etti. Kınalı Ali’nin hikayesi ve Çanakkale şehitlikleri belgeseli izlendi.

Proğram sonunda okulumuz mezun öğrencilerinden sefa Eray EKEN’in öğrencilerimizle birlikte seslendirdiği Çanakkale Türküsü  hep birlikte söylendi.

Duygulu anların yaşandığı Program Okul idarecilerimizin emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenimize  teşekkür etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle  son buldu.

Mrt

Edebiyat Öğretmenimiz Osman TATLILIOĞLU ve öğrencilerimizin tefrişiyle "Dilimiz Zenginliğimiz" etkinliğimizi gerçekleştırdik.

Mrt

Şiirler, oratoryo ve türkülerle programımız gerçekleştirdik

Şbt

Öğrencilerimize MSÜ ve YKS ile ilgili bilgi verildi. Duyurular yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimizin performanslarını değerlendirebilmeleri maksadıyla okulumuzda deneme sınavları yapılmaktadır. Yapılan denemelerin analizleri öğrenci ve velilerimiz de paylaşılmaktadır.

Şbt

Hedef Yks çalışmaları kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Halime Canpolat öğrencilerimize düzenli olarak seminerler vermektedir . 11-12 Ekim 2023 tarihinde motivasyonu etkin şekilde sağlamak, bir rota belirlemek ve gideceği yöne doğru adım atmak için mesleki hedef belirleme semineri verilmiştir. 21-22 Kasım 2023 tarihinde okul rehber öğretmenimiz Halime Canpolat tarafından "Ders nasıl çalışılmalı, ders çalışırken maksimum verimi nasıl elde ederiz ve ders çalışırken yapılmaması gerekenler  neler?"sorularına yanıt olacak verimli ders çalışma teknikleri semineri verilmiştir. 25/26 Kasım 2023 tarihinde Rehber Öğretmenimiz Halime Canpolat tarafından, üst öğrenime giriş sınavları hakkında bilinmesi gereken her şeye dair sunum öğrencilerimize aktarılmıştır.

Şbt

Hedef YKS 2024 Proje kapsamında okulumuz öğrencileri ile Bursa Uludağ Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümünde okuyan Abdullah YILMAZ, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Harita Mühendisliği bölümü okuyan Hamdi GÜNDÜZ ve Eskişehir Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okuyan Bilgehan YILMAZ'I konferans salonunda, seminerde buluşturduk.

Ara

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Abdullah AKBAŞ ve Beypazarı Cemil ERCAN Musalla Camii İmam Hatibi Aziz KOÇAK Hocalarımızın eğitimleriyle okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak " CENAZE NAMAZI" ile ilgili Mesleki Tatbikat faaliyeti yapıldı. Öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Eğitim öncesinde öğrencilerimize güveç ikramında bulunan Abdullah AKBAŞ Hocamıza çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Abdullah AKBAŞ ve Beypazarı Cemil ERCAN Musalla Camii İmam Hatibi Aziz KOÇAK Hocalarımızın eğitimleriyle okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak " Kefen Kesimi, Kefenleme ve Cenaze Yıkama Usulü" ile ilgili Mesleki Tatbikat faaliyeti yapıldı. Öğrencilerimize katılım belgesi verildi.